Lokal bedemand i Dianalund
 

Kontakt os hele døgnet

Du vil blive kontaktet af vores
bedemand i Dianalund hurtigst muligt:
Vi har modtaget beskeden!
Vi kontakter Dem hurtigst muligt.

Bedemand Dianalund

Vi dækker området omkring Dianalund


Hos Bedemand Willers bedemandsforretning tror vi på at den indledende samtale er altafgørende for at få en god og smuk afsked med den man holdt af.

Samtalen kan foregå i vores bedemandsforretning
Den lokale bedemand på Hovedgaden 32 i Høng,
eller hjemme hos pårørende til afdøde.

Nogle gange foregår samtalen også på hospitalet, hvis pårørende har siddet de sidste dage ved sygelejet.

Det er vigtigt for os at de pårørende har tillid til bedemanden og tilliden skabes bedst der hvor de pårørende ønsker det.

Under samtalen sætter vi en ære i at det foregår i det tempo som pårørende ønsker og at der tages udgangspunkt i de ønsker afdøde havde og de ønsker pårørende måtte have for en ceremoni.

Det sidste farvel, kan ikke gøres om så alt skal være som ønsket.

Bedemanden tager sig af alt det administrative i forhold til dødsfaldet.

Det betyder at vi står for at indberette dødsfaldet til Kirkeministeriet og få de godkendelser der skal til for at der kan afholdes en Ceremoni.

I Dianalund er det præsterne i området der tages kontakt til. Dianalund har en privat kirke der ligger på Filadelfias område. Denne Kirke kan lejes.

Offentlige kirker, ligger ikke i Dianalund by men lige uden for bygrænserne ligger Tersløse Kirke, Niløse kirke og Tersløse kirke.

Bedemanden kontakter præsten vedrørende dato og tid for afholdelse af ceremonien.

Det er også bedemandens opgave at afhente dødsattest og indsendes til begravelsesmyndigheden.

Bedemanden kan sørge for at bestille gravsted på kirkegården. Pårørende kan også selv tage kontakt til kirkekontoret for at aftale tid med graveren, så et gravsted kan udvælges.

Bedemand Willers arbejder tæt sammen med Blomsterværkstedet i Høng De leverer de smukkeste kreationer til kisten. Under samtalen har vi en mappe med billeder og forslag til kistepynt, kranse og bårebuketter. Som pårørende kan man vælge at lade sig inspirere af eller vælge en af de specifikke muligheder i mappen.

Bedemand Willers er med hele vejen- også på ceremonidagen. Rustvognen ankommer med kisten til kirken 1-2 timer før ceremonien går i gang. Vi vil være helt sikre på at blomster og kirkepynt er på plads når pårørende og følget ankommer.

Ved en begravelse deltager vi også i ceremonien. Er det en bisættelse deltager vi ikke da vi skal stå klar ved rustvognen, når kisten bæres ud af kirken. Nogle vælger at kisten skal blive stående i kirken. Er det tilfældet, kører rustvognen først med kisten når pårørende og følget er taget afsted fra kirken.

Uanset hvad man ønsker så kører rustvognen efter ceremonien kisten til Krematoriet i Ringsted eller Slagelse. Det er de pårørende der bestemmer hvorhen kisten skal køres.

Ved en begravelse bæres kisten fra kirken til gravstedet. Ved graven synges der en sang eller salme og præsten læser en bøn og foretager jordpåkastelsen.

Efter ceremonien er der tradition for at man mindes den man holdt af. Dette kaldes en mindesammenkomst eller gravøl. Det kan f.eks. foregå hjemme privat eller på en restauration. I Dianalund er der flere muligheder for at leje lokaler og Bedemand Willers er behjælpelig med at formidle kontakten til disse. Vi kan også stå for at arrangere det, hvis dette ønskes.Vores bedemand i Dianalund hjælper med begravelse og bisættelse i kirken
 
Bedemand Dianalund Skellebjerg Kirke Dianalund
Tåderupvej 2
4293 Dianalund

Skellebjerg Kirke Dianalund
Bedemand Dianalund Tersløse Kirke Dianalund
Skellebjergvej 2
4293 Dianalund

Tersløse Kirke Dianalund
 
Bedemand Dianalund Hospicegården Filadelfia
Elmevej 7
4293 Dianalund

Skellebjerg Kirke Dianalund
  Tersløse Præstegård
Holbergsvej 82
4293 Dianalund

Tersløse Præstegård

En bedemand af hjertet

Bedemand Willers drives med hjertet.
Vi tror på at den bedste kontakt skabes,
der hvor kunden er tryg.

Har kunden lyst til at komme til os, er vores samtalestuer rammen for en tryg samtale.

Anmeldelser

Hvad siger de pårørende

Carsten Jespersen
Tak-”Jeg henvender mig igen om ca 34 år når jeg selv får brug for jer igen!”,God service bør man altid huske på !!