Vores samtalestue i Kalundborg

Kontakt bedemand i kalundborg

 

Kontakt bedemanden
Vi svarer altid Tlf. 61 28 03 89

Du kan også skrive til os
Du vil blive kontaktet af bedemanden
hurtigst muligt:
Vi har modtaget beskeden!
Vi kontakter Dem hurtigst muligt.

Bedemand Kalundborg

Bedemand med hjertet på rette sted

Når man oplever et dødsfald i familien så er det for os vigtigt at sikre familien får en god afsked med deres kære.

Hos Bedemand Willers ser vi det som vores største opgave at støtte jer som familie i en uvant og svær situation.

Vi hjælper med alle praktiske opgaver og besvarer alle spørgsmål i som familie har.

Bedemand kalundborg

Vi giver ro og overblik

Vi giver jer tid, forståelse, og ikke mindst overblik
både med hensyn til de praktiske ting omkring dødsfaldet men også om udgifter og ansøgning om begravelseshjælp.

Vi besvarer gerne alle spørgsmål, og giver ro i en svær situation, så i som familie kan koncentrerer jer om at støtte og være der for hindanden.

Vi afholder gerne samtale hos jer

Ved samtalen får i som familie lov at stille alle de spørgsmål i måtte have, og bedemanden giver jer den tid i har brug for, så i føler jer godt klædt på til den forestående afsked.

Begravelse behøver ikke være dyrt

Ved samtalen hjælper bedemanden med at give jer overblik over omkostninger, så i som familie får den afsked i ønsker med jeres kære

Mindet om en god afsked

Ved bisættelsen eller begravelsen tager vi diskret billeder ved selve ceremonien, hvilket vi sender til pårørende efterfølgende så familien kan mindes deres kære.

Vores erfaring er din sikkerhed

Vores mange års erfaring i at rådgive pårørende kommer dig til gode, da vi har en stor viden om traditioner og muligheder i forbindelse med bisættelser og begravelser.

Vores lokale kendskab til kirker og kirkegårde, er med til at give vores kunder den tryghed, der sikre at en begravelse eller bisættelse, bliver på netop den måde der var tiltænkt.

Vores mål er altid, at alle pårørende skal føle sig trygge, når de benytter vores bedemand.

Bedemand Willers er en meget benyttet bedemand i Kalundborg:

  • Bedemand Willers har yderst fornuftige priser
  • Bedemand Willers har faguddannet personale
  • Bedemand Willers hjælper familien med spørgsmål
  • Bedemand Willers hjælper med begravelseshjælp

Billeder fra ceremonier

Vor frue kirke

Bedemand Vor frue kirke Kalundborg

Nyvangskirken

Bedemand Nyvangskirken Kalundborg

Raklev kirke

Bedemand Raklev kirke

Røsnæs kirke

bedemand Røsnæs kirke

Jeg gør alt for at hjælpe dig

Når du ringer til mig, og fortæller at en af dine kære er gået bort, vil du blive mødt med min kondolance.

Jeg har forståelse for, at det er svært at være stærk i denne tid.

Jeg forstår hvor svær din situation må være. Jeg spørger ind til hvad der er sket og du har min fulde opmærksomhed og den tid du har brug for, ved vores møde.

Jeg vil følge dig hele vejen til selve dagen hvor højtidligheden skal foregå.

Det er vigtigt for mig at du altid føler dig tryg i vores kontakt.

Den sidste afsked er svær

Hvad siger andre pårørende

En meget behagelig oplevelse, og du forstår hvad det er vi ønsker, selvom det ikke altid er lige nemt at beskrive. Vi følte os meget velkommen og blev budt med masser af omsorg, hjælpsomhed og ikke mindst at du lytter og forstår hvad det hvad det er de efterladte ønsker. Du skal have tak fordi du tog imod os og hjalp os med at få en god afsked.

Vores erfaring er din sikkerhed

Vores mange års erfaring i at rådgive pårørende kommer dig til gode, da vi har en stor viden om traditioner og muligheder i forbindelse med bisættelser og begravelser.

Vores lokale kendskab til kirker og kirkegårde i Kalundborg, er med til at give vores kunder den tryghed, der sikre at en begravelse eller bisættelse, bliver på netop den måde der var tiltænkt.

Vores mål er altid, at alle pårørende skal føle sig trygge, når de benytter vores bedemand i Kalundborg.

Lokalt forankret bedemand i Kalundborg

Bedemanden er født og opvokset i Kalundborg og har derfor stort kendskab til alle lokale kræfter og kan derfor stort set løse alle opgaver som pårørende måtte have i forbindelse med planlægning af en begravelse eller bisættelse

Her ses en bisættelse i Vor Frue kirke.
Vor Frue Kirke i Kalundborg

Det handler om empati og tryghed

Vores opgave er at tage hånd om alt det praktiske i forbindelse med dødsfald.

Det er vores overbevisning at trygge omgivelser giver muligheden for den gode samtale, når pårørende skal tage stilling til hvordan det sidste farvel skal være for en man holdt af. Ofte har pårørende mange spørgsmål eller kan være i tvivl om hvad der kan lade sig gøre.

Bedemanden vil i det tempo der er behov for guide igennem samtalen, så pårørendes spørgsmål besvares og der bliver taget stilling til de praktiske ting omkring en bisættelse eller begravelse. Har pårørende ikke lyst til at mødes hos Bedemand Willers, kommer vi ud til Jer.

Som pårørende er der nogle få ting som bedemanden skal bruge:

·         Fødsels- eller navneattest

·         Evt. vielsesattest

Det er dokumenter bedemanden skal bruge for at indberette dødsfaldet til begravelsesmyndigheden. Er pårørende ikke i besiddelse af dokumenterne er bedemanden behjælpelig med at fremskaffe det.

I samarbejde med præsten aftales tid og sted for ceremoni. Har pårørende ønsker, tages der udgangspunkt i disse,

Bedemanden sørger for at dødsattesten afhentes og indsendes til begravelsesmyndigheden.

Nyvang Kirke i Kalundborg

Gravsted:

Uanset om afdøde var medlem af folkekirken eller ej, kan afdøde blive begravet eller urnen nedsættes på en kirkegård i Kalundborg.

Bedemanden kan også sørge for bestilling af gravsted på sct. Olai Kirkegård.  Man kan også som pårørende selv tage ud på kirkegården efter aftale med graveren og udvælge det gravsted man ønsker.

Kirkegården Sct. Olai tager sig administrativt af mange kirkegårde i Kalundborg kommune. Spørg gerne bedemanden som kan oplyse hvilke.

Vor Frue Kirke i Kalundborg

Blomster:

Bestilling af blomster til kiste, op pyntning af kirke, kranse og bårebuketter kan ske igennem Bedemand Willers. Bedemanden har en mappe med ud ved samtalen, hvorfra de pårørende kan vælge eller lade sig inspirere til noget unikt. Pårørende behøver ikke at vælge det som bedemanden præsenterer, man kan også selv stå for at kontakte en blomsterhandler eller lave pynten selv.

Annoncer  til lokale aviser i Kalundborg:

Bestilling af annonce til avisen, kan bedemanden også sørge for.

 

Raklev Kirke i Kalundborg

Bedemanden står til rådighed:

Fra samtalen er afsluttet og op til ceremonidagen er bedemanden også til rådighed. Opstår der spørgsmål er pårørende altid velkommen til at ringe til bedemanden.

Hvis afdøde var medlem af Folkekirken:

På selve dagen hvor bisættelsen eller begravelsen skal foregå, ankommer bedemanden med kisten i rustvognen til kirken halvanden til to timer før ceremonien går i gang.

Bisættelse:

Ved en bisættelse foregår jordpåkastelsen i kirken. Når ceremonien er slut bæres kisten ud til Rustvognen, hvor der tages den sidste afsked inden Bedemanden kører afsted med kisten.  Ved afskeden kan pårørende ligge en blomst på kisten eller hvis der deltager børn har de måske en tegning de syntes afdøde skal have med.
Rustvognen fører kisten til Slagelse eller Ringsted. I Slagelse er der afhentning af kister til Fælles Krematoriet i Ringsted. Kisten kan også køres direkte til Ringsted Krematorium, hvis de pårørende ønsker dette.
Når urnen kommer retur fra krematoriet leverer bedemanden urnen til kirkegården. Pårørende har mulighed for at deltage i urnenedsættelsen, hvis gravstedet er kendt. Pårørende kan også selv afhente urnen hvis de ønsker det, fra krematoriet.

Begravelse:

Ved en begravelse køres kisten fra kirken til Sct. Olai Kirkegård. Følget og præsten tager også med. Ved graven sker jordpåkastelsen af præsten og ofte synges der en sang eller salme. Ofte vil pårørende kaste blomster ned i graven efter jordpåkastelsen.

Hvis afdøde ikke var medlem af Folkekirken:

Var afdøde ikke medlem af folkekirken kan bisættelse eller begravelse ikke foregå fra en kirke og en præst vil ikke deltage.

Nogle ønsker ikke at der skal være en ceremoni. Ønskes en ceremoni er der mulighed for at leje et kapel eller at ceremonien f.eks. kan foregå fra hjemmet, et forsamlingshus eller stranden. Bedemanden er behjælpelig med at arrangere en sådan ceremoni. Pårørende har her muligheden for at sætte meget mere præg på hvad der skal ske under ceremonien.

Mindesammenkomst:

I Danmark er der tradition for at mindes afdøde efter ceremonien. Det kaldes gravøl eller mindesammenkomst. I Kalundborg er der mange muligheder for afholdelse ude i byen eller man kan også komme afholde det hjemme privat.

·         Hotel Ole Lunds Gård

·         Dyrehøj Vingård

 

Begravelseshjælp:

En af bedemandens opgaver består også i at ansøge om begravelseshjælp hos udbetaling Danmark. Det kan bedemanden gøre når skifteretsattesten er kommet til anmelder. (anmelder er den person der har kontakten til skifteretten)

www.borger.dk kan du finde de gyldige satser for begravelseshjælp

 


Vores bedemand i kalundborg hjælper med begravelser og bisættelse i kirker
-og kapeller i kalundborg
 
Bedemand Kalundborg Vor Frue Kirke
Adelgade 19
4400 Kalundborg

Vor Frue Kirke
Bedemand Kalundborg Nyvangs Kirke
Nørre Alle 40B
4400 Kalundborg

Nyvangs Kirke
 
Bedemand Kalundborg Raklev Kirke
Raklev Skillevej 2A
4400 Kalundborg

Raklev Kirke
Bedemand Kalundborg Røsnæs Kirke
Søbakken 2A
4400 Kalundborg
 

En bedemand af hjertet

Bedemand Willers drives med hjertet.
Vi tror på at den bedste kontakt skabes,
der hvor kunden er tryg.

Har kunden lyst til at komme til os, er vores samtalestuer rammen for en tryg samtale.

Anmeldelser

Hvad siger de pårørende

Lars Madsen
Kære Jeanette,Igen, mange tak for din professionelle og værdige forberedelser og udførelse af min mors begravelse for circa en måned siden, vi værdsætter dit arbejde meget højt.