Priser på begravelse og bisættelse
 

Kontakt bedemanden
Vi svarer altid Tlf. 61 28 03 85

Du kan også skrive til os
Du vil blive kontaktet af bedemanden
hurtigst muligt:
Vi har modtaget beskeden!
Vi kontakter Dem hurtigst muligt.

Begravelses hjælp og tilskud


Begravelseshjælp

Ved dødsfald yder det offentlige begravelseshjælp på op til kr. 11.000 (2018) Begravelseshjælpens størrelse afhænger af afdødes alder, familieforhold, formue og evt. ægtefælles formue.

Hvis afdøde var medlem af sygesikringen Danmark gruppe 1 eller gruppe 2, så ydes der begravelseshjælp på kr. 1.400.- (2018)

Begravelsesopsparing

Havde afdøde en begravelsesopsparing, vil bedemanden være behjælpelig med at få udbetalt begravelsesopsparing til pårørende.

Begravelseshjælp fra fagforeninger

Der kan i visse tilfælde være opsparet begravelseshjælp i den fagforening eller igennem afdødes tidligere arbejdsplads(er), som kan udbetales til pårørende.

Bedemanden Willers er behjælpelig med at undersøge, om der er hjælp til begravelses udgifterne via begravelseshjælp eller begravelsesopsparing.

Forsikringer

Er dødsfaldet sket efter en arbejdsulykke, vil der normalt tilfalde en erstatning til de efterladte, som dækker udgifterne ved begravelsen.

Arbejdsmarkedes tillægs pension

ATP udbetales typisk som et engangsbeløb til visse efterladte ved dødsfald. Den efterladte får ikke de beløb, der er indbetalt af afdøde til ATP, men derimod kr. 50.000 før afgift til staten. I nogle tilfælde er beløbet højere eller lavere. Beløbet beregnes af ATP i forbindelse med udbetaling efter dødsfald.

Vi giver gerne gode råd

Hvis du har spørgsmål, så er vi altid klar med råd og vejledning

En bedemand af hjertet

Bedemand Willers drives med hjertet.
Vi tror på at den bedste kontakt skabes,
der hvor kunden er tryg.

Har kunden lyst til at komme til os, er vores samtalestuer rammen for en tryg samtale.

Trustscore

Hvad siger de pårørende

Heino Madsen
Hej Ralf. Jeg vil gerne på mig og mine søskendes vegne, sige dig mange tak for det flotte stykke arbejde du har gjort, for at hjælpe os med at give far en værdig afsked.I går, præcis på månedsdagen for hans død, var vi på kirkegården til urnenedsættelse med den flotte grønne urne med fine blomster, og meget passende var stenen også blevet leveret retur fra stenhuggeren, så alt er afsluttet og alt ser fint ud.Vi havde en god oplevelse af, at der var styr på tingene, og det er rigtig rart når man har brug for professionel hjælp.